Sări la conţinut

CONTACT

Cozia-Info are redactia in orasul Calimanesti, Calea lui Traian, nr. 672, ap 11, et. 2, jud Valcea. Putem fi contactati la numerele de telefon 0766 – 433.934 sau 0756 – 412.648. Adresa noastra de Email este vl32nar@yahoo.com. Editorul ziarului este Daescu Chirea Narcis – semnatura din ziar DCN.
Colaboram cu dr. Gheorghe Mamularu – Calimanesti, prof. Constantin Geanta – Calimanesti, Radu Magda – Calimanesti, pr. Nicolae Moga – Voineasa, prof. Maria si Ion Iosif – Brezoi, Forumul Cultural Valcea, Cenaclul Literar A.E Baconsky Calimanesti, Forumul Cultural Brezoi – in domeniul cultural/publicistic.
Ziarul este realizat impreuna cu Camelia Stoian, Razvan Stoica, Dan Vlaicu, Dorian Ungureanu și într-o colaborare specială Crișu Popescu.

76 comentarii
 1. Este usoara Misitia agricola , adica cumpararea in vama de functii bisericesti, lumesti, trafic de influenta,mecenat sponsorizari ilegale.N-au chitante la Camera de comert , si industrie da 15.000 euro, per imaginea Falticeni, stenograme Hossu=minciuna.Maicile din Administratie.Ies dezbracate dupa casatorie cu jartiere.

 2. Au, coarne negre feroase , batranele!..ca n-au lucrat in Treime, Navlu, or sa cerseasca!..politia bisericeasca iudaica.

 3. Recalculari, NOTA, ani de scoala, sluga!LEGACY ADVOCACY!..

 4. Noaptea…Sarpele Repicari agricole persoane nord, PARVA.Datorii !

 5. asa se auzii , de COMANAC CU CAPAC PATRAT, numai Intendenta barbati hoteliera COTMEANA, barbati=Romani, nu mode grecesti, turcesti, ci Radu Brancoveanu cu Putneanul.

 6. Ne legam de Secta Adeventista de Sambata, deci strainii,UG-MOT-H-HS, si anume epizotii alimentare cu reactie din particularitati contabile de inregistrare din profit si vouchere tichete de calatorie ai lucratorilor specialisti si fondul constructii, transa Stat, catolice.Deci saptamanal bonuri 12, /25 lei unul, in BILLS, KOFLY.Medicamente de lux, ucrainiene, perisabile.Deci remuneratie per salar cu norma minutei socialiste calugarul Emily-Cozia-acte patriarhie,Repartitia cumulata in viitorul Sunetelor chitologe ale celui de-al patrulea rasbel, pentru donare organe ilegale,in nedreptatea straina din Hojbeul de Sus, Deva.Judeca pricini.Ce facura?nu platesc CAS, deci fara judiciar militia britanica ca nu-s carstini,deci de neprins in filiala SS Germania de medicamente Tg.Mures Romania.Dl repauzat Ric.V-Sovieticii, detectiv politie interna.

 7. Era functionar grec-Culte, venea cu taxa unitate comerciala agricultura Podromu-Meteora, la Barul fost Colibrii.

 8. Unde revenirati amintiri!si ce vazuram?!..oile….

 9. Amintiri din Baltagul, registre fara CAS, chinologice,, ziare din UNIREA, CRESCOVA si CAVADORO.Raiteri.

 10. Lotizare si informatizare funciara nailoane platsic gepele.Arunca aci!…

 11. Grupa Ah, de Piscu-romanul ,, La Vulturi,,!…

 12. In privinta Discernamant semnaturi recalculari glisare complementare 10 clase Teoretic Seral, metoda Lifo-Ffo, braserii haine legisti, nu marea Comanarda comasare din cauza informatizarii basarabene linucs java script avem crez in registre scrise contabile de ordin cibernetic document tipizat informatizat, de aici cu discernamanr dupa 25 ani, intalnire =hotii.Injectie gama Crucea Rosie .REGISTRE SCRISE credinta plata la Secretariat PORTAL SEEI, EDU/MEN.BANI adica, zicea ca sa munceasca sa-i dea din profitul lui, ca nu umbla cu semne precum barbatii, vreo cruciulita de argint, de 20 lei, noi,cu-o franghiuta Sobor Carte Molitvelnic.Masinuta de franghiute mecanica.HOLD AP munca.Aia este a priceput, dar era camila jigodie zidara.Poate masona.Piatra din capul unghiului. Si uite asa in Nord bani din informatizare fara Semnatura, astepta semnatura sa fure la Recalculari Profit, n-avem contabil caliman cu chimia locului.Se ocupa de profit tichete, devize, vouchere,lemne Depou.Am semnat la Alim.Publica.Aiasta-i o chestie.S-a schimbat Regimul actelor.Incearca Partidul Schema terorista dupa Casatorie nidare, poate definitiv si pe copii lor.

 13. De CIORPARE in hotie, Subgrupe nu CAEN/COR.Muscheta numele la locotenentul din Antile, mopsor, baltuta, spor de furat.

 14. Umbla popisca cand venii Leca de te pisi!gen baptistii dar uita de regula disabilitati noblige obligese, sa-i fie rusine!..a furat bani1 plata1 sef!…OSEA!…avem doua persoane din jud AG, umbla cu rapitul la munca socialista le vorbesc pasarile la inchizitie pewntru daruri cu leptopo in dava armatei in Romania cu stenograme filmulete la Hossu, maici Vladimir cred ca narcotic,otrava,legionarii specific,REZISTENTA 23 August primul si-al doilea Centenar ,Antiimperialista si Antifascista, sociopate cantece legionare Doftana /Brebu, Secera si Ciocanul Servicii, fura marfa la oameni, le dadea in cap, SM/AA.Suspecte la Politie la Sanmed la sovietici.

 15. Aia ai lui Floroi si Floroaica Laisi Toparceau Labus Labarca!filiatie grad notarial, daca mi-ar tremura osul caci acest personagiu este smerit as contacta UZEPERE UZPR.Erau ale nemtilor cu chirie jertecalariste le-au luat per lotizare consum gen SCH WTC.Adica branca hidropica fara vraci=instagram scheii Brasovului, prafuri rozicruce.

 16. Labisi , labish.

 17. Ramleni, Biserica s-a intemeiat pe Munca Colectiva nu pe Stenograme principele hosan Malau si Gaina Biblionet Microsoft, adica luptatori antisovietici, care umbla cu militia politica la biscuiti si cereale paioase Republica Bulgary, pusi de Arbitraj, sa vedem Balansierul la Sulul de piele al lui Pilat…va vorbesc pasarile…cacardici, 7 lei panura Chivotului din Nucet.

 18. Am auzit de Justitia decemvira 1825 Revolutia agrara, justitia lui Pavlovna nu ar fi dat legile rusnailor, cu comitetul partos cu tot…asa ca ia dici!..

 19. Sa porneasca in tvr 1 de Stat ala de manca din caldari cu asta reportera si ala tunar, in intern la trinitas tv de la taxa numai una uzeperista de 50 mii lei noi, cu adaugiri anuale cu toatetaxele umflate derivate sau o masina, dar nu in regiunea istorica Mehadia/Cluj.Zicea la scrisoare ca au luptat stramosii in al doilea razboi mondial.Periculos numele de tvr1,nu stiu cine a fost, acum persecutat politic, niconian.Aia de pe tarnave ca Selena Goma receptioner de marfa agricolaAvea inele cu insemne monarchiste de la al cu braul rosu.era secta Goa.In Ceasca.Geam de silicat din argila Greciei..

 20. Pa cioban, il cheama Schimbatorii de Bani, cu Numar,din poze french.Istorie ascunsa mistificata.

 21. In piata Comerciala de Legume si zarzavaturi Calimanesti, reintroducem bazinele racorduri de apa verdeata in Stramutari ne legam de Genetica de Monazi Bucatarii romani cei negrii la Clinica de balneofiziokinetoterapie din Statiune, voieuristi, in hotel de ucrainieni.Soseaua este suspendata pe dealul Peris, au alocatie se vor la Strada,aceeasi treaba, din nou maculatura straina Rezervisti , in Bloc, gen taxe BODNARAS roman cu ochii verzi, preotii din Calimanesti sustine sursa au plecat din Metrorex comert interior alt examen clerical,soseaua DN 7 Caineni, este pe viitor consolidata, din toamna PERECERE clujeana pe viitor scoala de GENERALI online, da, domne, au cumulat facultate gen MAT DAEMON, pa si pusi, nu ma uitati zice comisarul czech in Tetoiu, stiinte aplicate, la revenire si noi, un singur METOC este in picioare Turnu.N-a luat nimic, a trecut in indemnizatie de Stat.Crucifixul lui Daniel Stel.Retete, retete, retete zice Loiola prin slujbasul sau gen LEGEA PL91..

 22. Coniacul, tigarea, cafeaua in raiterie scoala online si halatul violet, mason, trei carti cu trandafir.Prin alte maini, caracter Avram Iancu biserica cu Luna, 600 ani atestare documentara oras.

 23. Da, domne sant clase de copii dar nu recidivistii, ca mine in timpul comunismului, virulenti mari sociopati.Ii bate de-i rupe, stau acasa Sistem, i-a batut Dumnezeu.Petrecere Generali, ca la mine pe timpuri, 4 ani scoala obligatorie gratis, ii asteapta ecumenica hostes in strainatate pasaport pentru imparatia cerurilor, ca AI BATRANI care cumpara BAPTISTERIU, transfugi si altii sa se reabiliteze cu filaturi conforme pe spatele prostilor.SOLDATII, ca alea batrane sanatoase.

 24. Sint Arieni steno, Triisome cu 3/5 cromozomi, premiile copac la Munca, invatatura Sorturi vanzari, inventii, platiti de nemti, formati in dave sa fie raiteri, sa faca trampa grefier luteran acte profesiinale parinti, copii.au inventii munca ascunse in cei sapte ani de acasa.t astepti in lumea rebreniana a satului lui Ion sa fie IARDANGII.Cu verighete de sarma sticlata voroave bucovinene furnitura metalica de bserica gen comert.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

COZIA-INFO

Un site de prezentare al publicatiei Cozia-Info

Ing. Mircea Stanculescu

"Prefer sa deranjez cu adevarul, decat sa fac pe plac cu lingusiri !". (Seneca)

%d blogeri au apreciat: