Sări la conţinut

Faptul divers. Infracțiuni rutiere

martie 20, 2017

La data de 17 martie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe raza de competenţă şi l-au identificat pe V. F., de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gib Mihăescu din municipiul Rm.Vâlcea, din direcţia Est către Vest, iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a observat barierele care se aflau în curs de coborâre şi a intrat în coliziune cu acestea provocând pagube materiale.
În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
***
La data de 17 martie a.c., în jurul orei 20.40, în timpul serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier pe zona de competenţă, poliţiştii l-au identificat pe M. V., de 46 de ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, ce conducea un autoturism pe DN 67B, în localitatea Suteşti, tractând o semiremorcă pe o axă tip rulotă.
În urma verificării în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că semiremorca era radiată din circulaţie din data de 27.02.2017.
Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal.

***
La data de 18 martie a.c., în jurul orei 16.20, M. R., de 25 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost depistat conducând pe raza comunei Şirineasa, din direcţia Popeşti – Băbeni, o motocicletă neînmatriculată şi cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal.

***
La data de 18 martie a.c., ora 17.15, D. N., de 65 ani, din comuna Orleşti, a fost oprit în trafic de poliţişti în timp ce conducea un tractor pe DJ 645, din comuna Orleşti, fără a poseda permis de conducere.
Celui în cauză i-a fost întocmit dosar penal.

***
La data de 18 martie a.c., ora 20.55, B. N., de 32 ani, din comuna Popeşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DC 105 Popeşti.
Astfel, la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

From → SOCIAL

5 comentarii
 1. lis permalink

  In comuna Jiblea, avem Urgentare, pe A.S.M, din vis-a-vis fotograf,care a suportat smulgerea parului din cap.Se precizeza, functia de Hotelier,are stare instabila, cu modificari de structura.Umbla, cu pirostrii cu copil, nu se stie!…cu manechini .Am auzit ca sportiv, instructor!…..I-a dat in cap, avea parul smuls, de la un sfert breton, trecea strada pe intersectia Generalei.Era calma.Umbla insotita!……de vase, de cinste…..homofobe!…nu xenofobe!…este greu trei pachete de 60 ron financiere /zi!….zic, de gleimor!….cult!..nu castor de padure!…(xxx)!…i-a adus aeronava cu elice,veneau in transhumanta nomad din nordul inghetat!…

 2. lis permalink

  Daca ploua?!…unde da?!…da unde miroase, ca esti bolnav, ca este la cratita1…sunt ecologisti, modificati de religie!…..blocbaster, blocbaster,blocbaster!….Auzi!mai, taie-le!..ca mai vazui, una cu galben, auriu!….popa, la dablea, umbla cu dezlegari Botez, repausati, cu Judecata la pamant, tot hotelier, la cribs!….cribs, kribs!…..bungalow, cu liveji, cu flute!…..

 3. lis permalink

  Factore!….

 4. lis permalink

  Deci, alt fapt! reintoarcerea valutistilor dupa 20 ani in Sat, in comunicatia pe circuite si retele in infratructura, avem semnaturi electronice, Banca,ii cauta Jurj-Yakuza, de Low-cost.Deci in 10 ani, Low-cost Canalizare Sat, in vale,cu conducta, in statia veche Sat, cine a semnat se duce dupa carpanoasa!Sat, ii zice!..Zic eu!….laVodita 2 exista conducte riverane, bei de la robinet , apa alcalina nu de sonda, te otravesti, cu gaz.Scripte!…..Boala profesionala!….S-ar putea muta si Votivul, in Vale, la Sud!…..acolo, erau oameni intregi, agricultori, era trecerea periculoasa, langa Crasma-Fosta, a dat o furgoneta Curier Sibiu, cu o persoana din Calimanesti, peste I.Z, de 90 ani, facea km.dus-intors pe picioare zilnic, de nevoie, un singur circuit numai, era sportiv, avem doi catelandrii, care ataca sportivii, al treilea , il cauta Golia anarhista!…pe la serverul cibernetic!….Fapte de hai G!..haig-high, center.!…cica Mioveni, ca era cald, pe drum Fresco!…..Cica aceeasi persoana, in decurs, de 6 luni, poate l-a batut minor, ca era pus la paza, peste mlastini si lupi,murii, cand furara banii englezilor , multi, de la Adapostul forestier!…se amestecau, cu cateii,sunt caini salbatici fumurii, prea inteligentii, care nu tin cu omul, Nici , eu!…Inchei!…iesii, Longin Sutasul cu slujitorii lui in strada!…ieri(iesise)!…vrea bani, n-are dreptul la Adeziune Partid, vrea dupa aceea la Carbonari, acolo, este Marele Boier Iliasco Nogai, care nu stie de specialisti adenom cu cartilagii!…da bani! nu stie! se drogheaza,nu mi-a umplut plasa de Simpatizant, dupa o ureche reactie Redox, dupa Blurry!Exactly!….de!…ca pana la urma!..este Lista! dar , un singur Botez!…..200 ron, 15 minute sedinta financiara! Duceti-va!…contract RFG!….

 5. lis permalink

  Sa jubilati! la Adeziune, ca este Stanga, Dreapta Centru, Extreme, Radicale, Moderate, Ilegale, Straine, organizatii, precum Alo Dialog Valcea-Politistii!…bisericesti, si de centru stanga si centru-dreapta!….la Dreapta, suntem contribuabili, dar trebuie Procent de Romani!….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

COZIA-INFO

Un site de prezentare al publicatiei Cozia-Info

Ing. Mircea Stanculescu

"Prefer sa deranjez cu adevarul, decat sa fac pe plac cu lingusiri !". (Seneca)

%d blogeri au apreciat: